Samsung WD80TA049BE – 8/5 kg

De Samsung WD80TA049BE/EN is een 8/5 kg was-droogcombinatie met diverse programma’s, waaronder AirWash en hygiënisch stomen. Met EcoBubble was je hygiënisch schoon op lage temperaturen. De machine is stil (72 dB) en heeft een ruime trommel. Nadelen zijn het ontbreken van QuickDrive en AddWash.
Ga direct naar de webshop waar de Samsung WD80TA049BE – 8/5 kg verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Belangrijkste eigenschappen

De Samsung WD80TA049BE biedt efficiënte en hygiënische wasresultaten met EcoBubble en Steam Wash, zelfs bij lage temperaturen. De ruime trommel van 8 kg is geschikt voor grotere ladingen. Het AirWash programma frist muf wasgoed op en de machine is relatief stil tijdens het centrifugeren. Nadelen zijn het ontbreken van QuickDrive voor sneller wassen en een AddWash deur voor het toevoegen van vergeten wasgoed.

Voordelen

Efficiënte en hygiënische reiniging met EcoBubble-technologie
Extra hygiënische reiniging met Steam Wash-programma
Grote capaciteit voor efficiënt wassen
Gebruiksvriendelijke functies voor optimaal gemak

Nadelen

Geen QuickDrive technologie
Ontbreken van AddWash deur

Alternatieve apparaten

Voordelen

Efficiënte en hygiënische reiniging met EcoBubble-technologie

De Samsung WD80TA049BE maakt gebruik van de innovatieve EcoBubble-technologie, die je kleding zelfs op lage temperaturen hygiënisch schoon wast. Deze geavanceerde functie creëert schuimbellen die diep in de vezels doordringen, waardoor vuil en vlekken effectief worden verwijderd zonder de noodzaak van hoge temperaturen. Dit biedt niet alleen een grondige reiniging, maar helpt ook bij het besparen van energie en het beschermen van delicate stoffen. Bovendien zorgt het wassen op lagere temperaturen ervoor dat kleuren langer behouden blijven en de levensduur van je kleding wordt verlengd. Met EcoBubble kun je vertrouwen op een superieure wasprestatiedie zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief is.

Extra hygiënische reiniging met Steam Wash-programma

Het Steam Wash-programma van de Samsung WD80TA049BE biedt een extra niveau van hygiënische reiniging door gebruik te maken van krachtige stoom. Deze functie is speciaal ontworpen om hardnekkige allergenen en bacteriën te elimineren, waardoor je kleding niet alleen schoon, maar ook gezonder wordt. De stoom dringt diep door in de vezels, waardoor zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen zoals verfresten en kattenharen effectief worden verwijderd. Dit is vooral waardevol voor gezinnen met jonge kinderen, mensen met allergieën of huisdiereigenaren. Bovendien helpt de stoomfunctie bij het verminderen van kreukels, waardoor je tijd bespaart bij het strijken en je kleding er frisser uitziet.

Grote capaciteit voor efficiënt wassen

Met een ruime trommelcapaciteit van 8 kilogram biedt de Samsung WD80TA049BE de mogelijkheid om meer was in één keer te doen. Deze grotere capaciteit is ideaal voor gezinnen of voor het wassen van volumineuze items zoals beddengoed en handdoeken. Door meer kleding in één wasbeurt te kunnen wassen, bespaar je niet alleen tijd, maar ook water en energie, wat bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. De grote trommel zorgt er ook voor dat je kleding meer ruimte heeft om te bewegen tijdens het wassen, wat resulteert in een grondiger reiniging en minder kans op kreukels. Bovendien maakt de grotere capaciteit het mogelijk om minder vaak te wassen, wat de levensduur van je wasmachine kan verlengen.

Gebruiksvriendelijke functies voor optimaal gemak

De Samsung WD80TA049BE is uitgerust met verschillende gebruiksvriendelijke functies die het wassen gemakkelijker en efficiënter maken. Het AirWash-programma is perfect voor het opfrissen van muf wasgoed met behulp van lucht, ideaal voor kleding die niet per se gewassen hoeft te worden maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Het hygiënisch stomen-programma zorgt voor extra grondige reiniging van hardnekkig vuil. Met een laag geluidsniveau van slechts 72 decibel tijdens het centrifugeren kun je ongestoord thuiswerken of andere activiteiten uitvoeren zonder last te hebben van storend lawaai. Daarnaast beschikt de machine over een zelfreinigende functie voor de trommel, die na elke 40 wasbeurten een melding geeft, zodat je zeker weet dat je wasmachine altijd in optimale conditie blijft.
Inhoudsopgave
Wist je dat?
Efficiënte was-droogcombinatie voor hygiënisch schone kleding. Met EcoBubble en Steam Wash voor grondige reiniging, zelfs op lage temperaturen. Ruime trommel voor grote ladingen.

Nadelen

Geen QuickDrive technologie

Deze Samsung wasmachine beschikt niet over de QuickDrive technologie. Dit betekent dat je wasgoed niet tot 2 keer sneller schoon gewassen kan worden in vergelijking met modellen die wel over deze functie beschikken. Voor mensen met een druk schema of grote gezinnen kan dit een nadeel zijn, omdat ze mogelijk langer moeten wachten op schone kleding of meer tijd kwijt zijn aan het wassen.

Ontbreken van AddWash deur

De Samsung WD80TA049BE heeft geen AddWash deur. Dit is een speciale extra deur waarmee je vergeten wasgoed kunt toevoegen tijdens de wascyclus. Het ontbreken van deze functie kan onhandig zijn als je regelmatig een kledingstuk vergeet toe te voegen aan de was. Je moet dan wachten tot de volgende wasbeurt of de huidige cyclus onderbreken, wat niet altijd mogelijk of wenselijk is.

Ervaringen van anderen

Op basis van 74 reviews
Op basis van 74 reviews

Positieve gebruikerservaringen

Gebruikers waarderen de was-droogcombinatie Samsung WD80TA049BE voor zijn gebruiksgemak, grote trommelcapaciteit en efficiënte was- en droogprestaties. Het apparaat heeft een aantrekkelijk design en is ideaal voor kleinere huishoudens. De machine biedt voldoende programma’s, een duidelijk afleesbaar scherm en een kinderslot. Veel gebruikers zijn tevreden over de frisse geur van de was na het drogen en de snelle droogtijd bij kleinere ladingen.

Negatieve gebruikerservaringen

Enkele gebruikers melden problemen met overmatig geluid tijdens het centrifugeren, waaronder trillingen en rammelen. Sommigen vinden de droogprestaties niet optimaal, met klachten over vochtige was en pluisvorming. De lange duur van een volledig was- en droogprogramma (tot 6 uur) wordt als nadeel gezien. Enkele gebruikers ervaren technische problemen, zoals storingen in het droogprogramma. Het ontbreken van app-bediening en beperkte droogte-instellingen worden ook als minpunten genoemd.

Samsung WD80TA049BE – 8/5 kg kopen?

De Samsung WD80TA049BE is perfect voor jouw dagelijkse was. Met EcoBubble en Steam Wash programma’s was je hygiënisch schoon, zelfs op lage temperaturen. De ruime trommel van 8 kg is ideaal voor grotere ladingen. Het AirWash programma frist muf wasgoed op. Dankzij het lage geluidsniveau kun je ongestoord thuiswerken. De trommelreiniging houdt je machine in topconditie.