Whirlpool FFWDB 964369 WV EE – 9/6 kg

De Whirlpool FFWDB 964369 WV EE is een was-droogcombinatie met 9 kg wascapaciteit en 6 kg droogcapaciteit. Je kiest uit diverse programma’s, waaronder ‘Wash & Dry’ voor non-stop wassen en drogen. Met FreshCare+ blijft je was tot 6 uur na het programma fris. Het stoomprogramma frist muf wasgoed op.
Ga direct naar de webshop waar de Whirlpool FFWDB 964369 WV EE – 9/6 kg verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Belangrijkste eigenschappen

De Whirlpool FFWDB 964369 WV EE combineert een wasmachine en droger in één apparaat. Positieve aspecten zijn de ruime wascapaciteit van 9 kg, het FreshCare+ systeem dat je was tot 6 uur fris houdt, en het stoomprogramma voor het opfrissen van muf wasgoed. Nadelig is de lagere droogcapaciteit van 6 kg, waardoor je minder was in één keer kunt drogen dan wassen.

Voordelen

Veelzijdige was-droogcombinatie
Innovatieve FreshCare+ technologie
Efficiënte snelprogramma's
Verfrissend stoomprogramma

Nadelen

Beperkte droogcapaciteit

Alternatieve apparaten

Voordelen

Veelzijdige was-droogcombinatie

De Whirlpool FFWDB 964369 WV EE biedt het beste van twee werelden door een wasmachine en droger in één apparaat te combineren. Met een wascapaciteit van 9 kg en een droogcapaciteit van 6 kg kun je grote hoeveelheden wasgoed in één keer verwerken. Dit bespaart niet alleen ruimte in je huis, maar ook tijd en energie. Je hoeft niet langer te wachten tot de was droog is om een nieuwe lading te starten, wat vooral handig is voor grote gezinnen of mensen met een drukke levensstijl. Bovendien biedt deze combinatie flexibiliteit met verschillende programma's voor verschillende soorten stoffen, zodat je altijd de juiste zorg aan je kleding kunt geven.

Innovatieve FreshCare+ technologie

Een van de meest opvallende voordelen van de Whirlpool FFWDB 964369 WV EE is de FreshCare+ functie. Deze geavanceerde technologie houdt je was tot 6 uur na het einde van het programma fris in de trommel door middel van stoom en zachte trommelbewegingen. Dit is een uitkomst voor mensen met een druk schema die niet altijd direct de was uit de machine kunnen halen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over muffe geurtjes of kreukels in je kleding als je niet meteen thuis bent om de was op te hangen. Deze functie draagt bij aan het behoud van de frisheid en hygiëne van je wasgoed, zelfs als je het even laat liggen.

Efficiënte snelprogramma's

Voor momenten waarop tijd van essentieel belang is, biedt de Whirlpool FFWDB 964369 WV EE verschillende snelle was- en droogopties. Met het 90 minuten programma kun je 2 kilogram kleding wassen en drogen, ideaal voor een paar broeken en shirts. Nog meer haast? Het 45 minuten programma zorgt ervoor dat 1 kilogram was in no-time schoon en droog is. Deze snelle cycli zijn perfect voor het opfrissen van je favoriete outfit vlak voor een onverwachte afspraak of voor het snel wassen van sportkleding na een training. De efficiëntie van deze programma's bespaart niet alleen tijd, maar ook energie, wat gunstig is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Verfrissend stoomprogramma

Het Steam Refresh programma van de Whirlpool FFWDB 964369 WV EE is een ware game-changer voor kledingverzorging. Dit innovatieve programma gebruikt stoom om muffe geuren te verminderen en kleding op te frissen zonder een volledige wasbeurt nodig te hebben. Het is ideaal voor items die je maar één keer hebt gedragen en die niet echt vuil zijn, maar wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Denk aan een overhemd dat na een dag op kantoor niet meer zo fris ruikt, of een jurk die je kort hebt gedragen voor een avondje uit. Door gebruik te maken van stoom in plaats van water en wasmiddel, behandel je je kleding zachter, wat de levensduur van je garderobe kan verlengen. Bovendien bespaar je water en energie, wat deze functie niet alleen praktisch maar ook milieuvriendelijk maakt.
Inhoudsopgave
Wist je dat?
Efficiënte was-droogcombi: ruime wascapaciteit, snelle programma’s en FreshCare+ voor langdurige frisheid. Je kleding perfect verzorgd in één apparaat.

Nadelen

Beperkte droogcapaciteit

De Whirlpool FFWDB 964369 WV EE heeft een droogcapaciteit van maximaal 6 kilogram, wat aanzienlijk lager is dan de wascapaciteit van 9 kilogram. Dit betekent dat je niet alle gewassen kleding in één keer kunt drogen, wat kan leiden tot extra tijd en energie bij het drogen van grotere hoeveelheden was. Voor gezinnen of huishoudens die regelmatig grote wasladingen hebben, kan dit een aanzienlijk nadeel zijn en mogelijk resulteren in langere droogtijden of de noodzaak om de was in meerdere sessies te drogen.

Ervaringen van anderen

Op basis van 43 reviews
Op basis van 43 reviews

Positieve gebruikerservaringen

De Whirlpool FFWDB 964369 WV EE biedt een ruime keuze aan wasopties en wast goed. Het Wash & Dry 45′ programma is snel en efficiënt voor kleine ladingen. De Steam Refresh functie frist kleding op zonder te wassen, wat tijd bespaart. De FreshCare+ functie houdt de was fris na het programma. Gebruikers waarderen het compacte 2-in-1 ontwerp, ideaal voor kleine ruimtes. De machine maakt weinig geluid tijdens het wassen.

Negatieve gebruikerservaringen

Sommige gebruikers vinden dat de kleding nog vochtig is na het drogen en dat droogprogramma’s lang duren. De wasmiddellade zit losjes. Er is geen specifiek reinigingsprogramma voor de machine. Het centrifugeren kan luidruchtig zijn. De droogcapaciteit is beperkt tot 6 kg. Enkele gebruikers melden problemen met de droogfunctie en vinden de machine luid tijdens het drogen.

Whirlpool FFWDB 964369 WV EE – 9/6 kg kopen?

De Whirlpool FFWDB 964369 WV EE is perfect voor jouw drukke leven. Deze was-droogcombinatie bespaart je tijd en ruimte. Met 9 kg wascapaciteit en diverse programma’s, waaronder snelle cycli, heb je altijd schone kleding. Het FreshCare+ systeem en stoomprogramma houden je was fris, zelfs als je het niet meteen kunt ophangen. Ideaal voor gezinnen of singles die efficiënt willen wassen en drogen.