Haier HWD80-B14959EUDF

De Haier HWD80-B14959EUDF is een stille was-droogcombinatie met een Direct Motion motor. Je wast 8 kg en droogt 6 kg. De i-Refresh functie frist kleding op met stoom. Koppel het apparaat aan je smartphone met de hOn app voor eenvoudige bediening en programmaselectie. Het energieverbruik is hoger dan bij losse apparaten.
Ga direct naar de webshop waar de Haier HWD80-B14959EUDF verkrijbaar is voor de laagste prijs.

Belangrijkste eigenschappen

De Haier HWD80-B14959EUDF biedt stille werking en handige functies zoals i-Refresh voor opfrissen met stoom en een app voor eenvoudige programmaselectie. Je kunt ’s nachts wassen en kleine ladingen opfrissen. Nadelen zijn de hogere energiekosten vergeleken met aparte apparaten en het ontbreken van automatische wasmiddeldosering. De was-droogcombinatie is geschikt voor verschillende soorten wasgoed en biedt flexibiliteit in gebruik.

Voordelen

Stille werking voor ongestoord wassen en drogen
Innovatieve i-Refresh functie voor snel opfrissen
Slimme hOn app voor optimaal wasgemak
Veelzijdige was- en droogcapaciteit

Nadelen

Hogere energiekosten
Geen Auto-dose functie

Alternatieve apparaten

Voordelen

Stille werking voor ongestoord wassen en drogen

De Haier HWD80-B14959EUDF biedt een uitzonderlijk stille werking met een geluidsniveau van slechts 67 decibel. Dit is een groot voordeel voor mensen die thuiswerken, licht slapen of gewoon rust in huis waarderen. Dankzij de geavanceerde Direct Motion motor kun je de was-droogcombinatie zelfs 's nachts laten draaien zonder dat je er last van hebt. Dit geeft je de flexibiliteit om je wasgoed te verzorgen op momenten die jou het beste uitkomen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast. De stille werking draagt bij aan een rustige huiselijke sfeer en verhoogt het comfort in je dagelijks leven.

Innovatieve i-Refresh functie voor snel opfrissen

Een unieke eigenschap van de Haier HWD80-B14959EUDF is de i-Refresh functie. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van stoom om kleding snel en effectief op te frissen. Het is ideaal voor kledingstukken die niet per se gewassen hoeven worden, maar wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. De stoombehandeling verwijdert muffe geuren en bacteriën, waardoor je kleding weer fris ruikt en aanvoelt. Dit is niet alleen handig voor alledaagse situaties, zoals een overhemd dat naar kookluchtjes ruikt, maar het verlengt ook de levensduur van je kleding door onnodige wasbeurten te voorkomen. Bovendien bespaart het tijd en energie, wat zowel goed is voor je portemonnee als voor het milieu.

Slimme hOn app voor optimaal wasgemak

De Haier HWD80-B14959EUDF kan worden gekoppeld aan je smartphone via de hOn app, wat het gebruik van de was-droogcombinatie aanzienlijk vereenvoudigt. Met deze app kun je eenvoudig het wasetiket van je kleding scannen, waarna het apparaat automatisch het meest geschikte wasprogramma selecteert. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste instellingen gebruikt voor verschillende soorten stoffen, wat de levensduur van je kleding ten goede komt. Daarnaast biedt de app extra functionaliteiten zoals het op afstand monitoren van de wasstatus, het ontvangen van meldingen wanneer een wascyclus is voltooid, en toegang tot aanvullende wasprogramma's. Deze slimme integratie maakt het wassen en drogen niet alleen gemakkelijker, maar ook efficiënter en nauwkeuriger afgestemd op de specifieke behoeften van je kleding.

Veelzijdige was- en droogcapaciteit

Met een wascapaciteit van 8 kilogram en een droogcapaciteit van 6 kilogram biedt de Haier HWD80-B14959EUDF voldoende ruimte voor de wasbehoeften van de meeste huishoudens. Deze combinatie van capaciteiten maakt het mogelijk om grotere ladingen in één keer te wassen en te drogen, wat tijd en energie bespaart. De mogelijkheid om 8 kg te wassen is ideaal voor gezinnen of voor het wassen van grotere items zoals beddengoed. De 6 kg droogcapaciteit zorgt ervoor dat je een aanzienlijke hoeveelheid wasgoed kunt drogen zonder tussentijds te hoeven wisselen. Dit is vooral handig als je beperkte ruimte hebt voor het ophangen van was of als je snel droge kleding nodig hebt. De combinatie van wassen en drogen in één apparaat bespaart bovendien waardevolle ruimte in je huis.
Inhoudsopgave
Wist je dat?
Stille was-droogcombi met i-Refresh en hOn app voor slim wassen. Fris je kleding op met stoom en vind het juiste programma via je smartphone.

Nadelen

Hogere energiekosten

Je betaalt aanzienlijk meer aan energiekosten met de Haier HWD80-B14959EUDF was-droogcombinatie in vergelijking met het gebruik van een losse wasmachine en wasdroger. Dit kan op lange termijn een aanzienlijke impact hebben op je maandelijkse energierekening. Het is belangrijk om deze extra kosten mee te nemen in je overweging bij de aanschaf van dit apparaat, vooral als je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed moet wassen en drogen.

Geen Auto-dose functie

De Haier HWD80-B14959EUDF beschikt niet over een Auto-dose functie om je wasmiddel automatisch te doseren. Dit betekent dat je zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel moet toevoegen bij elke wasbeurt. Het handmatig doseren kan leiden tot over- of onderdosering van wasmiddel, wat invloed kan hebben op de wasresultaten en de levensduur van je kleding. Bovendien is het minder gebruiksvriendelijk en tijdbesparend in vergelijking met machines die wel over deze functie beschikken.

Ervaringen van anderen

Op basis van 3 reviews
Op basis van 3 reviews

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De Haier HWD80-B14959EUDF biedt een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Het apparaat combineert was- en droogfuncties effectief, wat ruimte bespaart. De machine levert over het algemeen goede resultaten, met name bij het drogen. Gebruikers waarderen de relatief snelle programma’s en het minimale onderhoud dat nodig is.

Gebruiksvriendelijkheid kan beter

De handleiding is onduidelijk en slecht vertaald, wat de gebruikservaring negatief beïnvloedt. Het touchscreen is gevoelig en kan onbedoeld uitschakelen, wat leidt tot programma-onderbrekingen. Het apparaat gaat dan op slot en kan moeilijk worden gereset. De gewichtslimiet voor de was moet nauwkeurig worden gevolgd om problemen te voorkomen.

Stille werking en energieverbruik

De machine is opvallend stil tijdens het centrifugeren en drogen, wat een pluspunt is voor gebruik ’s nachts of in appartementen. Hoewel het energieverbruik hoger ligt dan bij een losse wasmachine, is dit te verwachten voor een combi-apparaat. De prestaties wegen op tegen het verbruik.

Haier HWD80-B14959EUDF kopen?

De Haier HWD80-B14959EUDF is perfect voor jouw drukke leven. Met zijn stille werking en nachtprogramma’s kun je zelfs ’s nachts wassen. De i-Refresh functie frist kleding op met stoom, terwijl de hOn app je helpt het juiste wasprogramma te kiezen. Met 8 kg wascapaciteit en 6 kg droogcapaciteit is deze was-droogcombinatie ideaal voor gezinnen. Geniet van gemak en efficiëntie in één apparaat!